Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

08. 04. 2024. 11:37 >> 11:36

NIKŠIĆ

Vozio duplo brže od dozvoljenog, pa uhapšen

Nikšićka policija uhapsila je 48-godišnjeg vozača I.Đ. nakon što je utvrđeno je je vozilom upravljao brzinom od 160 kilometara na sat na dijelu puta gdje je brzina kretanja ogranična na 80 km/h.

Kako je saopšteno iz policije, I.Đ. je kontrolisan u mjestu Stubica.

Uz prekršajnu prijavu priveden je sudiji za prekršaje na dalju nadležnost.

Policija je u Nikšiću uhapsila i vozača I.P. (44) koji je kontrolisan u Bulevaru 13. jul, te je alkotestiranjem utvrđeno da je upravljao motociklom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,16 g/kg.

On je priveden sudiji za prekršaje na dalju nadležnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније