Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

08. 04. 2024. 20:02 >> 20:19
Čitaj mi:

Uprava policije

U Tivtu uhapšene tri osobe, članovi i lice blisko OKG

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, kontrolisali su danas u mjestu Pine tri osobe, od kojih dva pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe – V.B. (33) iz Kotora i D.B. (28) iz Mojkovca, i lice blisko organizovanim kriminalnim grupama A.M. (27) iz Tivta. Kod njih je pronađeno oružje i municija.

Pretresom vozila kojim je upravljao V.B., a koji je registrovan na A.M. pronađeno je vatreno oružje – pištolj marke „Beretta“ izbrušenog fabričkog broja sa metkom u cijevi i 13 komada municije u okviru. Oružje i municija su oduzeti, kao i predmetno vozilo.

"Nakon preduzimanja aktivnosti od strane pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Tivat, a po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je upoznat sa događajem, V.B., D.B. i A.M. lišeni su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku", navode u saopštenju policije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније