Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

09. 04. 2024. 15:08 >> 15:12
Čitaj mi:

UPRAVA POLICIJE

Uhapšen mladić iz Pljevalja, osumnjičen za nasilje u porodici

D.M. (18) iz Pljevalja uhapšen je zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Kako su kazali iz policije, D.M. je operativno interesantno lice i policija je tragala za njim. 

Iz policije navode da je osumnjičeni prilikom izvršenja ovih djela, prekršio mjere zaštite udaljenje iz stana i zabrana približavanja žrtvi nasilja koje mu je prethodno izrekao Sud za prekršaje u Pljevljima.

Iz policije su nadalje saopštili da je protiv G.B. (58) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je nedozvoljeno držao i nosio oružje. 

Policija je pretresla njegovu kuću u selu Komini i oduzela automatsku pušku marke „Zastava MP 20“.

Takođe, pripadnici pljevaljske policije rasvijetlili su dva krivična djela oduzimanje vozila. Naime, od dva oštećena lica oduzeta su putnička motorna vozila marke „Peugeot“ i „VW Golf“.

"Policijski službenici su pronašli predmetna vozila, s tim da je za vozilo marke „Peugeot“ utvrđeno da je prethodno učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, dok je vozilo marke „VW Golf“ pronađeno u reonu sela Brvenica. Policija je sprovodeći aktivnosti iz svoje nadležnosti došla do sumnje da su izvršioci D.K. (18) i dva maloljetna lica stara 17 i 15 godina. Protiv njih je Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili dva krivična djela oduzimanje vozila", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније