Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

19. 04. 2024. 11:40 >> 11:47
Čitaj mi:

APELACIONI SUD

Petar Lazović ostaje u pritvoru, odbijena žalba

Apelacioni sud Crne Gore odbio je žalbu branioca okrivljenog Petra Lazovića, izjavljenu protiv rješenja Višeg suda u Podgorici kojim je odbijen kao neosnovan prijedlog za ukidanje pritvora, uz davanje jemstva.

Iz Apelacionog suda saopšteno je da je rješenje, kojim je žalba branilaca Lazovića odbijena kao neosnovana, donijeto nakon sjednice vijeća od 18.4.2024. godine. 

"Navedenim rješenjem Višeg suda u Podgorici, odbijen je kao neosnovan predlog branilaca okrivljenog Lazovića za ukidanje pritvora, uz davanje jemstva, koje glasi na ukupan iznos od 9.286.479,00 eura, a sastoji se u upostavljanju hipoteke na nepokretnostima u svojini srodnika okrivljenog i trećih, pravnih lica", istakli su iz Apelacionog suda. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније