Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ TVCG / B.T. ]

25. 04. 2024. 17:29 >> 17:29

PODGORICA

Zvao dijete da uđe u lift, podnijeta prekršajna prijava

Televizija Crne Gore saznaje da je policija zaprimila prijavu jednog roditelja, u kojoj je naveo da je njegovo maloljetno dijete, jedno njemu nepoznato lice, pozivalo da uđe u lift stambene zgrade, nakon čega mu je nudio čokoladu. Policija je, saznaje TVCG, postupila po prijavi, identifikovala A.T. koji živi u navedenoj zgradi, od njega prikupila obavještenja te sa sadržajem spisa predmeta upoznala tužioca u ODT u Podgorici. Tužilac se izjasnio da se u radnjama A.T. ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

"Policijski službenici su protiv A.T. podnijeli prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", saznaje TVCG u Upravi policije.

Navodi se da službenici Uprave policije usmjeravaju sve raspoložive kapacitete prvenstveno na bezbjednost najranjivijih kategorija društva - djece, te u cilju održavanja kako stabilnog javnog reda i mira, tako i bezbjednosti učenika, odnosno maloljetnih lica koja borave u dvorištima i blizini škola, obavljaju redovne patrolne djelatnosti – preventivne obilaske škola, odnosno školskih dvorišta i njihove bliže okoline.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније