Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

14. 05. 2024. 14:03 >> 14:03
Čitaj mi:

VELIKA PLAŽA

Učestvovao u udesu pa pobjegao, na Kosovu ga tražila policija

U Ulcinju je uhapšen V.B. (28) sa Kosova zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je jedna osoba povrijeđena, nakon čega je pobjegao.

Iz policije je saopšteno da je do nezgode došlo na na skretanju ka Velikoj plaži, te da su brzo identifikovali osumnjičenog, koji je upravljao vozilom.

"V.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja. Provjerom ovog lica kroz zajednički centar u Plavu, i policijskih službenika NCB Interpola Podgorica, policija je došla do saznanja da se ovo lice potražuje na nacionalnom nivou, na Kosovu, zbog izdržavanja kazne zatvora", piše u policijskom saopštenju.

Osumničenom je, dodaje se, zabranjen ulazak u u Crnu Goru u trajanju od pet godina, te mu je izrečena mjera prinudnog udaljenja iz države.

"U saradnji sa Stanicom granične policije u Ulcinju, te njihovim naknadnim postupanjem, licu je, nakon privoda kod nadležnog tužioca, uručeno rješenje o zabrani ulaska u Crnu Goru u trajanju od pet godina, te mu je izrečena mjera prinudnog udaljenja iz Crne Gore, koju su sproveli službenici Sektora granične policije", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније