Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Ul-info [ Objavila R.B. ]

03. 08. 2016. 18:40 >> 18:20
1

BRAĆA KARADŽIĆ

Uskoro počinje snimanje filma "Biser Bojane"

Reditelj, producent i glumac Milutin-Mima Karadžić najavio je da će za desetak dana početi snimanje filma „Biser Bojane“ u Ulcinju. Prema njegovim riječima, ideja je da se oživi ljepota mentaliteta i prirode koja okružuje Adu sa Bojanom i Solanom.

U ovom projektu braće Milutina i Milana Karadžića učestvovaće veći broj glumaca iz regije, među kojima su i Enver Petrovci, Milena Dravić, Bora Stjepanović…

“U pitanju je romantična komedija za koju je brat Milan napisao fantastičan scenario. Za sada je u planu samo snimanje filma, ali nećemo isključiti mogućnost da i od ovog projekta napravimo seriju”, kazao je popularni Mima.

Inače, u hotelu “Otrant” sjutra će biti održana prezentacija filma “Biser Bojane”, koji će podržati Ministarstvo kulture Crne Gore i Opština Ulcinj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније