Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Blic, objavila M.M.Lj. ]

02. 09. 2016. 10:37 >> 10:17

"BISER BOJANE"

Milan Karadžić snima na Velikoj plaži

Film “Biser Bojane”, reditelja Milana Karadžića snimaće se od 3. septembra na Velikoj plaži u Ulcinju.

 

"Radnja filma se istovremeno dešava u Beogradu i u Trstu. Iz zatvora u Trstu izlazi stari kriminalac, koji je bio uhvaćen zbog pljačke dijamanata iz juvelirnice. On se vraća na Adu Bojanu gdje ima mnogobrojnu porodicu. Istovremeno iz Beograda kreće mladi ljekar koji je njegov sin i koga tumači Slaven Došlo. Otac i sin se prvi put sreću na crnogorskom primorju i tada se saznaje da je otac zbog odlaska u zatvor, morao da se odrekne sina. Tu započinje zaplet ove priče koja će se snimati i na Adi Bojani, i u Ulcinju, Beogradu, ali i u Trstu", otkriva reditelj Karadžić za Blic.

U akcionoj komediji, glavne uloge tumačiće Mima Karadžić i Slaven Došlo, a igraće i i Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Andrija Milošević, Hristina Popović, Vanja Nenadić, Branko Đurić Đura. U ulozi bake Emilije pojaviće se i Milena Dravić.

Snimanje filma u Crnoj Gori se završava početkom oktobra, a onda se nastavlja nekoliko dana u Trstu i u Beogradu. Premijera se planira poslije Nove godine u Beogradu.

Scenario potpisuju Milan Karadžić i Vlada Đurđević, a saradnici su Bojana Babić, kao i Stevan Koprivica. Za muziku će se pobrinuti kompozitor Saša Milošević Mare. Zanimljivo je da će pojedine scene biti snimane i pod vodom, a kako saznaje Blic, jedna od glavnih morskih atrakcija biće i kajtsurfing.

"Ovog puta pravimo film, jer nemamo novca za seriju. Ali gradimo prelijep objekat na Velikoj plaži, koji bi kasnije trebalo da posluži za snimanje serije “Biser Bojane”. U planu je da sa pomenutom serijom krenemo maja i da snimimo 12 epizoda do juna. Film “Biser Bojane” biće uvod u seriju", otkriva reditelj.

Nastavak serijala "Budva na pjenu od mora"

Karadžić navodi da su željeli da nastave snimanje serije "Budva na pjenu od mora", ali moraju da sačekaju.

"Imamo napisanih 12 epizoda. Opština Budva je imala neke svoje turbulencije. Oni su jako zainteresovani, ali čekaćemo do novih izbora i nove organizacije. Pretpostavljam da će se i u opštini pojaviti novi ljudi ,tako da ćemo čekati. Nadam da ćemo snimiti i četvrti ciklus", kaže on.

Na pitanje da li su razmišljali da od snimljenog materijala urade film, reditelj kaže da to nije lako.

"Mi to možemo, međutim serija “Budva na pjenu od mora” se toliko vrti na televizijskim kanalima, tako da ne vidim sada razlog da pravimo neki film. U Hrvatskoj, na RTL, se tokom ljeta prikazivalo 64 epizoda, a u Sloveniji se već par puta emitovala, kao i na crnogorskoj televiziji", ističe reditelj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније