Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

17. 10. 2018. 09:05 >> 08:44

UMORNA DETEKTIVKA

Nikol se transformisala za novu ulogu

Australska zvijezda Nikol Kidman drastično je promijenila izgled za potrebe snimanja nove drame "Destroyer", u kojoj glumi umornu i istrošenu detektivku s bolnom istorijom.

 

 

Dobitnica Oskara zamijenila je svoje plave uvojke kratkom bob frizurom za ulogu Erin Bel, detektivke koju prošlost nastavlja da progoni godinama nakon infiltriranja u kriminalnu bandu u sklopu jedne tajne operacije.

"Potpuno sam se postavila u poziciju lika koji igram. Osjetila sam tugu i bol Erin Bel. Mislim da se u ovom liku nalazi više bijesa nego u bilo kojem drugom ženskom karakteru koji sam gledala na ekranu", nedavno je izjavila Nikol Kidman.

Bitno je istaknuti kako drastične promjene izgleda nisu strane ovoj glumici. Ona je za ulogu feministkinje Virdžinije Vulf u filmu "The Hours" takođe znatno izmijenila izgled, a za navedeni film je dobila i Oskara.

Kritičari su pohvalili njene performanse u drami "Destroyer" i opisali njen izgled kao gotovo neprepoznatljiv, prenosi Rojters.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније