Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ B92 ]

25. 07. 2015. 23:50 >> 23:38
1

RAZOČARANJE

"Ne treba nam Seks i grad - 3.dio"

Već nekoliko puta poznata glumica Sara Džesika Parker najavljivala je nastavak filma "Seks i grad"…

 

Međutim, glumica Sintija Nikson koja tumači lik Mirande ne dijeli isto mišljenje sa svojom koleginicom. Ona smatra da svijetu nije potreban još jedan nastavak ovog filma, jer su sve lekcije naučene. 

Ona je za Gardijan rekla kako ne postoji želja za snimanjem trećeg dijela jer smatra da je publika vidjela sve u prva dva dijela, kao i u seriji. 

“Nije nam potreban još jedan dio. Već smo sve naučili. Sada znamo sve o braku i o ženskom prijateljstvu”, rekla je ona i dodala kako bi ipak voljela da ponovo sarađuje s nekim divnim ljudima s kojima je radila na snimanju filma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније