Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

03. 11. 2019. 20:09   >>  20:08 2

KIC POP HOR

Koncertom "digli na noge" prisutne

Podgorički KIC pop hor sinoć je izvanrednim koncertom "podigao na noge" učesnike 7. kongresa Jevreja svijeta Mahar 2019. koji se održava od 31. oktobra do 4. novembra, u Hotelu "Avala" u Budvi.

Popularni hor "profesionalnih amatera" kako ih nazivaju crnogorski mediji, izveli su kolažni, evergreen program sastavljen od partizanskih i antifašističkih pjesama "Po šumama i gorama", "Da nam živi rad", "Sivi sokole", "Ciao bella", preko "Djevojko mala", "Dođi u 5 do 5" i "Singing in the rain", do "Negativa", "No roots" i "Happy" i naravno "Hava nagila"”.

Komentari publike su, kako je naglašeno, bili: “Bravo”, “Nestvarno”, “Ovoga nigdje nema”, “Ovo samo Crna Gora može da ima”, “Fantastično”, “Dođite i kod nas” ... 

Iz hora poručuju da će doći, jer tvrde da Ljubav nema granica!

Solisti su bili - Dubravka Živković, Sanja Crvenica i Dragan Radulović, a hor pjeva pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića.

Menadžerka KIC pop hora Snežana Burzan najavljuje da se hor može i u Podgorici slušati u KIC-u 14.novembra na večeri klapa i horova, kao i 22. novembra kada će biti gosti solističkog koncerta sevdaha njihove članice Tamare Pavićević. KIC pop hor 30. novembra nastupa sa projektom "Bez dileme - antifašizam" u Pljevljima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније