Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

02. 12. 2019. 15:04   >>  14:57

KIC "BUDO TOMOVIĆ"

Izložba Ane Šušović i Nine Radunović

Zajednička izložba Ane Šušović i Nine Radunović biće otvorena u ponedjeljak, 2.decembra u izložbenom holu KIC-a “Budo Tomović”, u 19 sati.

Ana Šušović se bavi crtanjem od 2010. godine inspirisana jednim rok bendom koji je u to vrijeme voljela i slušala. Motiv su joj ljubav, divljenje i poštovanje prema ljudima koji stvaraju muziku, glume i drugim javnim ličnostima, ali i prema ljudima koji su joj bliski. Ana je uradila preko 130 portreta, od kojih će izložiti 36, a tehnika je crtačka - grafitna olovka.

Nina Radunović se bavi crtanjem od malih nogu, vremenom je crtanje postalo ozbiljnije i odlučila je da slikarstvo bude njen poziv u budućnosti, pa je samim tim upisala likovnu školu na Cetinju gdje trenutno pohađa drugi razred, a nakon srednje škole planira da upiše i akademiju. Motiv su joj ljudi njoj bliski, koji je uvijek podržavaju. U KIC-u će Izložiti 10 svojih omiljenih radova, a tehnika je kombinovana - pastelne boje i grafitna olovka.
Izložba će moći da se pogleda do 9.decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније