Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

29. 03. 2021. 10:43 >> 10:44

PODGORICA

Radovi studenata FLU na Argentinskom trgu

Radovi studenata Fakulteta likovnih umjetnosti Univerziteta Crne Gore izloženi su na Argentinskom trgu u Podgorici i građani će moći da ih pogledaju u narednih mjesec dana, saopšteno je iz UCG.

Riječ je o 30 studentskih radova sa različitih studijskih programa  Fakulteta likovnih umjetnosti na Cetinju. Građani Podgorice moći će da pogledaju postavku na Argentinskom trgu tokom narednog mjeseca.

“Situacija izazvana pandemijom korona virusa značajno je promijenila produkciju kulturno-umjetničkih manifestacija tokom protekle godine. Prateći smjernice očuvanja javnog zdravlja, prezentacija studentskih radova u javnom prostoru je nastavak kontinuirane podrške Sekretarijata za kulturu i sport umjetnosti mladih”, navodi se u saopštenju.

Izložba je organizovana u  saradnji FLU sa Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada.

“Saradnja, dijalog i podrška institucijama kulture, prezentacija i afirmacija stvaralaca jesu naše zajedničke obaveze, pa se nadamo da je ovo početak uspješne saradnje FLU i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada”, saopšteno je iz UCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније