Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

19. 06. 2014. 09:12 >> 09:13

VEČERAS NA SCENI 213

"Najbolja hostesa Festa" u Nikšiću

Predstava Dramskog studija KIC "Budo Tomović" iz Podgorice, "Najbolja hostesa Festa", biće izvedena u Nikšiću, na Sceni 213, (sala "Sindčela"), večeras s početkom u 19 sati.

Taj dramski komad premijerno je izveden na velikoj sceni KIC-a u Podgorici 19. maja, a u Nikšiću će biti četvrto izvođenje.

Predstavu je dosad u tri navrata vidjelo oko hiljadu gledalaca u Podgorici i Bijelom Polju.

Riječ je o autorskom projektu Dragana Koprivice, koji je uradio tekst i režiju. Komad obrađuje apsolutno novu temu u teatru,jer se po prvi put na sceni pojavljuje žiri s flagrantnim odlukama o nagradama na Festivalu, što rezultira bizarnim raspletom. Zaplet je dat kroz sukob pravih ljubitelja teatra sa iskusnim manipulantima u pozorišnim zbivanjima.

Glavnu ulogu igra Milica Luković, a u ostalim se pojavljuju Adriana Žolja Bošković, Jovana Nikčević, Ivana Đurđić, Anita Kadić, Deniza Halilović, Miloš Mašković, Sergej Damjanović i Andjela Asanović.

Majstor zvuka je Dražen Milić, svjetla Nemanja Klikovac, scenograf je Nikola Vuković, rekviziter Željko Jovanović, organizator Zoran Krivokapić, a autor plakata i fotografije Milena Jelić.

Suorganizator izvođenja predstave na Sceni 213 je Centar za kulturu Nikšić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније