Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

26. 04. 2013. 12:48 >> 12:48

ZA POŠTOVANJE

VIDEO: Ko je uzdrmao Psaja?

Južnokorejskog repera Psaja, čiji je posljednji video "Džentleman" po popularnosti na internetu krenuo putem njegovog prvog globalnog megahita "Gangnam stajl", s vrha muzičkih ljestvica u njegovoj domovini potisnuo je 63-godišnji pjevač lakih melodija.

 

"Gangnam Style", koji drže rekord Jutjuba s 1,5 milijarde prikaza, katapultirao je Južnokorejca sa sunčanim naočarima i upadljivom odjećom među svjetske zvijezde i učinio ga najpoznatijim licem korejske pop muzike.

Ali, Čo Jong-pil, prisutan od 1975. na korejskoj pop sceni sa svojom elektronskom muzikom i baladama, preuzeo je prvo mjesto ljestvica s pjesmom "Bounce", po dnevnim i nedjeljnim top listama "Navera", vodećeg južnokorejskog internet portala.

Obožavatelji su početkom nedjelje u redovima čekali kako bi kupili "Hello", Čoov prvi album u deset godina, a na koncertu u utorak, napunili su stadion.

Čoove pjesme zauzele su prvih deset mjesta na dnevnim ljestvicama i izgurale "Gentlemana" na 13. mjesto, a na nedjeljnim se listama Psaj morao zadovoljiti drugim mjestom.

Psaj  je novinarima rekao da za veterana korejskog popa osjeća isključivo poštovanje.

A kako zvuči njuegov glavni konkurent, provjerite u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније