Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

07. 02. 2013. 10:53 >> 10:53

rekord

Jedna je Madona

Nastup pop dive Bijonse na „Super Boulu“ jeste bio impresivan, ali nije privukao više gledalaca od Madoninog rekordnog nastupa prošle godine.

Iako se Bijonse pripremala pet mjeseci za ovaj nastup, okupila je bivše članice benda „Destinis Čajld“ (Destiny's Child)  i pjevala je uživo, mjerenja su pokazala da je nju gledalo 104 miliona Amerikanaca, a Madonu – 112,5 miliona.



Madonin prošlogodišnji nastup, koji je izazvao kontroverzu kada je M.I.A. psovala pred kamerama i pokazala srednji prst, kritikovan je na Tviteru ali njen raskošni nastup – sa gostima kao što su SiLo Grin, Niki Minaž i LMFAO – nije prošao neprimijećeno.

Kompanija Trendrr TV, koja prati aktivnosti na Tviteru, Fejsbuku i drugim društvenim mrežama, procijenila je da je tokom utakmice objavljeno 47,7 miliona postova (2012. bilo ih je 17 miliona a 2011. samo 3 miliona).

Jedini program američke televizije van „Super Boula“  koji je privukao preko 100 miliona gledalaca bila je posljednja epizoda serije „Meš“  1983. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније