Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

27. 05. 2013. 12:32 >> 12:38

MUZIKA I SPORT

VIDEO: Promovisan "Daft Punk" bolid u F1

Francuski elektronski duo "Daft Punk" imao je juče na trci Formule 1 u Monaku neobičnu promociju novog albuma 'Random Access Memories'.

Francuski duo prisustvovao je juče trci Formule 1 u Monte Karlu za Veliku nagradu Monaka na kojoj je bolid tima Lotus, pored ostalih sponzora, imao na sebi nacrtan logo grupe sa natpisom "Daft Punk".

Vozači Lotusa Kimi Raikkonen i Roman Grosjan nosili su posebno dizajnirane kacige koje su izgledale kao one koje muzičari koriste u svojim spotovima i na nastupima.

Međutim, Lotusov dvojac nije se juče naročito proslavio na trci za Veliku nagradu Monaka. Bodove je uspio da osvoji samo Raikonen koji je prošao deseti kroz cilj i to tako što je u posljednja dva kruga izvršio nekoliko izuzetno rizičnih i opasnih preticanja. Britanski dnevnik "Sun" je zbog slabijeg rezultata Lotusa od očekivanog u naslovu izveštaja sa trke napravio igru reči "Daft Punk get Unlucky at Monaco Monaco Grand Prix" aludirajući na naslov njihovog prvog singla "Get Lucky" sa novog albuma.

(Popboks)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније