Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

07. 06. 2013. 17:47 >> 17:49

POVODOM JUBILEJA BENDA

VIDEO: Lijam želi da okupi „Oasis“

Lijam Galager želi da sljedeće godine ponovo okupi grupu „Oasis“ povodom 20 godina benda i izlaska prvog albuma „Definitely Maybe“.

„Sa „Oasis“ imam nedovršenog posla. Ljudi me stalno pitaju da li ću ponovo okupiti „Oasis“. Ja bih to uradio nizašta, ali mislim da bi neki drugi na tome zaradili mnogo novca. I ja bih to uradio za pare takođe, ali mi one ne bi bile na prvom mjestu. Mislim da nikada nećemo snimiti novu ploču. Na takav način ne vjerujem da ćemo ikada biti ponovo zajedno“, rekao je Lijam Galager za magazin „NME“.

Mlađi Galager je čak predložio svom bratu Noelu da prevaziđu međusobne nesuglasice povodom 20. godišnjice albuma „Definitely Maybe“.

„Ako bi se ponovo okupili, bilo bi lijepo da to bude na dvadesetogodišnjicu benda i prvog albuma. Mogli bi ja i Noel da zakopamo „ratne sjekire“ kako bi zajedno na brzinu napravili još jedan krug zarad stare slave“, zaključio je Lijam Galager.

Grupa „Oasis“ je album „Definitely Maybe“ objavila 1994., a do danas je prodato više od deset miliona primjeraka i smatra se jednim od najboljih britanskih albuma svih vremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније