Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: RTS, Objavio: I. P. ]

11. 02. 2017. 14:24 >> 14:13
1

NASTUP VELIČANSTVENIH

Sting i Timberlejk na dodjeli Oskara

Nekoliko poznatih muzičara će nastupiti na ovogodišnjoj dodjeli Oskara, među kojima Sting, Džastin Timberlejk, Džon Ledžend i Lin-Manuel Miranda, saopštili su organizatori dodjele prestižne američke filmske nagrade i dodali da će muzičari izvoditi pjesme nominovane za najbolju originalnu pjesmu.

                            

Timberlejk će izvesti pjesmu "Can't Stop The Feeling" iz filma "Trolovi", a Sting "The Empty Chair" iz ostvarenja "Jim: The James Foley Story".

Ledžend treba da izvede dvije pjesme, "Audition" iz filma "The Fools Who Dream" i "City of Stars" iz ostvarenja "La-la lend", koji je favorit s rekordnih 14 nominacija za Oskara.

                             

Miranda će pevati "How Far I'll Go" iz filma "Moana".

Dodjela Oskara zakazana je 26. februara u Los Anđelesu

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније