Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 06. 2013. 08:56 >> 08:56

Magna Carta Holy Grail

VIDEO: Džej-Zi izdaje album

Prethodne nedjelje najavljeno je da će Džej- Zi (Jay-Z) i kompanija "Samsung" u okviru prenosa finala tekuće En-Bi-Ej (NBA) sezone "imati jednu veliku najavu" - a skoro svi su očekivali da je u pitanju već ranije spomenuti novi muzički servis.Međutim, fanove je ipak dočekalo iznenađenje.

 

Umesto toga, predstavljen je trejler za novi album koji će Džej Zi objaviti 4. jula pod nazivom "Magna Carta Holy Grail" i koji će naslijediti veoma uspješan "The Blueprint 3" iz 2009. U trominutnom filmu iz studija, Džej Zi sa najboljim producentima današnjice razmatra razna pitanja o hip-hopu i muzici uopšte, a sa njim su Farel Vilijams, Timberlend i l legendarni Rik Rubin. Kompanija "Samsung" najavljuje i da će tri dana pred zvaničan datum objavljivanja pokloniti čak milion kopija novog izdanja svim kupcima telefona iz njihove "Galaksi" serije.

Trejler koji najavljuje album pogledajte u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније