Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 06. 2017. 23:04 >> 22:37

PROMOCIJA BEDEM FESTA

CG andergraund bendovi u Plužinama

Promocija Bedem fest biće održana u subotu 24. juna na gradskom trgu u Plužinama. Ovogodišnji festival obilježiće nastupi crnogorski bendova Punkreas, Autogeni Trening i kultnog DST-a, koji će kako najavljuju organizatori imati tu čast i odgovornost da brane boje crnogorske muzičke underground scene.

"Ideja je da po prvi put na nekom festivalu predstavnici crnogorske muzičke scene budu nosioci (headlineri) muzičkog programa, jer je riječ o bendovima koji su u prethodnom vremenu svojim radom i stvaralaštvom zavrijedili mnogo veću pažnju ukupne javnosti, prije svega u Crnoj Gori", navode organizatori.

Organizatori posebnu pažnju posvećuju prvom nastupu kultnog DTS-a na Bedem festu.

"U dogovoru sa DST-om, bend će nastupom na Bedem festu obilježiti 25.godina postojanja i svog rada i mi smo ponosni na činjenicu da je DST odabrao upravo Bedem fest kao mjesto za obilježavanje jubileja", ističu organizatori.

Oni podsjećaju da su bendovi Punkreas i Autogeni Trening aktivno učestvovali u stvaranju zdravih temelja Bedem festa, dok su članovi DST-a na različite načine bili prisutni prethodnih godina. Organuzatrori ističu da je većina članova ovog benda nastupala sa nekim drugim sastavima, poput nastupa Borisa Lješkovića sa grupom Wodoo, ili Srđe Simunovića sa grupom Vizant.

"Počeci Bedem festa vezuju se za članove nikšićkih bendova koji su nesebično sebe davali kako bi Bedem fest postao ovo što danas jeste, ali je i Bedem fest uvijek podsticao i promovisao crnogorske bendove bezrezervno", navodi se u saopštenju.

Organizatori pozivaju ljubitelje muzike da dođu na promociju osmog Bedem festa koja će se održati 24. juna (subota) na gradskom trgu, u prelijepom ambijentu amfiteatra u Plužinama. Muzički program počeće od 18 sati nastupom mladog i talentovanog DJ Irona, potom će uslijediti nastupi bendova Manitou, Off Duty, E play i Repetitor. Partneri promotivnog događaja su Opština Plužine, Crnogorska Komercijalna Banka- zlatni sponzor i oficijelna banka Bedem festa, potom Pivara "Trebjesa" i klub "Zvono".

Organizatori podsjećaju da je organizovan prevoz autobusom iz Nikšića za Plužine. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније