Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 06. 2017. 10:44 >> 10:21

11. DO 13. AVGUSTA

Džaikovski, Gru i Bad Copy na "Lejku"

Sedmo izdanje Lake Festa se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Ulaznice će biti u prodaji početkom jula.

Zbog velikog interesovanja i veoma uspješnog nastupa na prošlogodišnjem Lake Festu i ove godine će publika kraj Krupca uživati u nastupu DJ Kiril Džaikovski & TK Wonder. Pored njih po prvi put na festivalu nastupiće reper Gru, kao i dobro poznata hip hop trojka Bad Copy!

"Kiril Džaikovski, danas je najuspješniji i najcjenjeniji muzičar elektronske muzike sa ovih prostora. Njegov stil kombinovanja elektronike i makedonskog etna, kojeg prožimaju uticaji sa cijeloga Balkana datira od ranih devedesetih i otada uživa samo najbolje kritike. Smatraju ga pionirom "balkanske elektronike". Kombinujući makedonski etno i elektroniku postao je veoma značajno ime na međunarodnoj muzičkoj sceni", saopštili su organizatori.

Na sedmom Lake Festu će nastupiti i legendarni reper GRU kojem će ovo biti povratak na binu sa njegovim starim hitovima.

"Gru već dugo nastupa kao DJ i pomalo je zapostavio svoju repersku karijeru, ali će publika uz neke novije stvari koje je snimao poslednjih godina biti u prilici da se podsjeti i nekih starih pjesama koje su obiljležile drugu polovinu 90tih godina", kazali su.

Možda i najpopularniji hip hop sastav iz Srbije dolazi da razmrda sve one koji vole njihove odlične numere.

"Trio koji čine Ajs Nigrutin, Timbe i Vikler Sky ne treba posebno predstavljati. Ajs Nigrutin i Skaj Vikler su 2008. godine učestvovali u VIP rijaliti programu Veliki Brat. Posle njihovog gostovanja grupa se raspala, a svi su nastavili solo karijeru. Skaj Vikler se 2009. godine povukao sa scene zbog obaveza. 30. avgusta 2012. godine su učestvovali na hip-hop festivalu „Svi kao jedan”, na kom su pjevali i pesme sa novog albuma. Oni su obnovili grupu 2012. godine i izdali album Krigle 2013. godine", kazali su.

Cijena karte ostaje nepromijenjena i iznosi 10 eura za jedno veče dok za komplet ulaznica treba izdvojii 25 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније