Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

15. 07. 2013. 23:41 >> 23:41

ZARADILA MILIONE

Džej Lo profitira od diktatora

Pjevačica Dženifer Lopez zaradila je 10 miliona dolara pjevajući sumnjivim bogatašima i diktatorima iz istočne Evrope i Rusije, tvrdi svjetska organizacija koja se bavi ljudskim pravima "Human Rights Watch".

Nakon što je prošlog mjeseca vladaru Turkmenistana Gurbanguliju Berdimuhamedovu otpjevala rođendansku serenadu, "Human Rights Watch" se pozabavio i njenim drugim sumnjivim nastupima.

"U julu 2011. Lopez je zaradila milion dolara od uzbekistanskog vođe Azama Aslanova, nastupivši na vjenčanju njegovog sina. U septembru 2012. unajmili su je zvaničnici Azerbejdžana da pjeva na FIFA-inom fudbalskom turniru. Mjesec kasnije, pjevala je u Bjelorusiji, koja je takođe diktatorska zemlja, a krajem prošle godine otputovala je u Rusiju kako bi pjevala Aleksanderu Jolkinu, birokrati optuženom za korupciju", stoji u saopštenju organizacije.

Dodaje se da popularna Džej Lo neprestano zabavlja neke od najvećih zločinaca na svijetu i njihove goste.



Pjevačica se zvanično izvinila zbog pjevanja Berdmuhamedovu, objašnjavajući da nikada ne bi pjevala na tom koncertu, da je znala za situaciju u vezi sa ljudskim pravima u Turkmenistanu. Kako je navela, rođendanska pjesma je bila zahtjev organizatora u posljednjem trenu i ona ga je prihvatila.

Koncert je održan u naselju i jahting klubu na Kaspijskom moru, vrijednom dvije milijarde dolara, koji je Berdimuhamedov otvorio samo dan prije koncerta.

(Klix.ba)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније