Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

21. 07. 2013. 10:08 >> 10:08

PO DRUGI PUT

Anastasija ponovo pobijedila kancer

Nakon što joj je drugi put dijagnostifikovan rak dojke, pjevačica Anastasija je bila prisiljena da otkaže evropsku turneju.

Sada je 44-godišnja Anastasija putem Tvitera poručila kako je durgi put pobijedila bolest.

„Napokon sam izliječena“, napisala je na društvenoj mreži.

Hrabra 44-godišnja zvijezda prvi put se s rakom dojke borila još 2003. godine nakon što joj je dijagnostifikovana ta opaka bolest. Tada ju je pobijedila, ali se ona ipak vratila.

„Osjećam se užasno što moram iznevjeriti sve svoje divne obožavatelje. Slomilo mi je srce to što sam ih razočarala', izjavila je Anastasija kada je otkazala evropsku turneju „It's A Man's World Tour“.

Osim što je poručila fanovima kako je pobijedila rak, najavila je kako će i dalje raditi na svojoj muzici, pisati pjesme i snimati, ali u značajno sporijem tempu.

Inače, u pređašnjim intervjuima Anastasija je kao glavni razlog bolesti navela stres zbog posla kojim se bavi, pošto u porodici nije imala sličnih medicinskih slučajeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније