Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

25. 12. 2018. 16:43   >>  22:30 2

BIRAMO PREDSTAVNIKA NA EUROSONGU

Pet kompozicija na Monteviziji 9.februara

Pet kompozicija, koje je Selekciona komisija izabrala nakon preslušavanja numera pristiglih na konkurs za našeg učesnika na Eurosongu, takmičiće se 9. februara na Monteviziji za titulu crnogorskog predstavnika u Tel Avivu, gdje se to prestižno muzičko takmičenje održava 2019.

Učesnici Ivana Popović Martinović, Monika Knezović, Andrea Demirović, Nina Petković i D-Moll Band sa svojim timovima imaće priliku da svoje kompozicije dovedu do finalne verzije i pokušaju da izbore odlazak u Tel Aviv, da bi u maju na evrovizijskoj bini predstavljali Crnu Goru i RTCG.

Najbolji plasman do sada, ulaskom u finale, osvojili su Sergej Ćetković i Nenad Knežević Knez.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније