Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ B92, Objavila: R.P. ]

08. 12. 2019. 09:20 >> 09:22

KAO ELVIS

Robi Vilijams opet najslušaniji u Velikoj Britaniji

Robi Vilijams polako ulazi u krug najslušanijih muzičara u Velikoj Britaniji, jer je sa novim albumom uspio da 13. put bude na prvom mjestu. Toliko puta je na vrhu top lista bio i Kralj rokenrola Elvis Prisli.

Robijev album Božićni poklon (The Christmas Present) do prošle nedjelje bio je na drugom mjestu iza grupe Koldplej (Coldplay), ali je sada preuzeo lidersku poziciju.

Apsolutni rekord po broju albuma koji su stigli na prvo mjesto drže Bitlsi - oni su imali 15 takvih ploča.

Pjesma Dance Monkey, australijske pjevačice Tones & I, izjednačila je rekord u ženskoj konkurenciji za singl numeru koja je provela najviše nedjelja - deset - vrhu top lista.

Ovakav uspjeh do sada su imale još samo Vitni Hjuston 1992. sa pjesmom I Will Always Love You i Rijana sa numerom Umbrella iz 2007.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније