Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

10. 12. 2019. 14:37 >> 14:36

MARI FREDRIKSON

Preminula pjevačica švedske grupe Rokset

Pjevačica švedske pop, rok grupe "Rokset" Mari Fredrikson, poznata po hitovima "It must have been love" i "The look", preminula je danas od posljedica raka, saopštio je njen menadžer.

"Sa velikom tugom saopštavamo da nas je danas napustila Mari Fredrikson poslije 17 godina borbe protiv raka", navodi se u saopštenju.

Pjevačica, rođena 1958. godine, od 2002. godine se bori protiv tumora na mozgu. Poslije jednog oporavka, ona je 2010. godine krenula na turneju ali su joj ljekari šest godina kasnije savjetovali mirovanje.

Grupa "Rokset" osnovana je 1986. godine, a čine je pjevačica i gitarista Per Gesle. Bend je prodao oko 80 miliona albuma širom svijeta a najpoznatiji hitovi su "The look", "Listen to your heart" i "It must have been love".

Gesle je odmah reagovao na smrt pjevačice navodeći da je bila "izvanredna muzičarka i veliki umjetnik koja je dodala veličanstvene boje pesmama" grupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније