Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

01. 02. 2020. 10:02 >> 11:14

VOLI FANKI I DISKO

Didžejing je druga Knezova ljubav

Ekipa Jutarnjeg programa razgovarala je sa poznatim crnogorskim pjevačem Nenadom Kneževićem Knezom, koji je, između ostalog, govorio o svojoj drugoj ljubavi - didžejingu.

Njegov muzički žanr je svima dobro poznat, a kada je za DJ pultom - pušta fank i disko muziku.

"To je esencija muzike. Muzika sa kraja 70-ih, 80-ih i malim dijelom 90-ih. To je esencija muzike i ja se držim tog razdoblja, i tu su oni najveći hitovi", kaže Knez.

Preferira, kaže, brže ritmove.

"Ovo što radim pričinjava mi dozu zadovoljstva. Ovo radim jer volim, i volim da to podijelim sa publikom, taj moj izbor muzike", priča Knez.

Kod nas, kaže, postoji određeni broj DJ-eva koji pokušava da radi neki svoj autorski rad: "Trude se u tome, ali ih nema veliki broj".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније