Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

15. 02. 2020. 16:46   >>  16:53

ZVIJEZDA TEHNO SCENE

Anja Šnajder nastupila u Podgorici

Berlinska zvijezda tehno scene Anja Šnajder nastupila je sinoć u Kolektoru, u Podgorici. To je prva žurka u ovoj godini u organizaciji Konektor events-a i Glavnog grada, koja je, kako je saopšteno, izazvala je sjajne reakcije svih ljubitelja elektronske muzike.

"Podgorička publika je, sada već treći put, zahvaljujući uspješnoj saradnji Glavnog grada i organizacije Konektor, bila u prilici da uživa u elektronskom zvuku i atmosferi kojom se mogu pohvaliti i veći evropski gradovi", saopšteno je iz PG biroa.

Lokalnu podršku su činili DJ Proximus i P.S. koji su kao mnogo puta do sada pokazali da su kvalitetni domaći izvođači koje publika voli.

"Sve je bilo fantastično, hvala vam na pozivu i hvala publici na dobroj energiji, sugurna sam da ću ponovo doći u Podgoricu", istakla je Šnajder po završetku svog seta.

U saopštenju se navodi da je žurka, sa simboličnim nazivom „Connect your Love“, bila rasprodata 48 sati prije početka, što je bio slučaj i sa prethodnom žurkom koja je realizovana u novembru prošle godine sa holandskom zvijezdom Elkeom Kleijnom.

"Veliko interesovanje mladih ljudi, koji dolaze ne samo iz Podgorice i Crne Gore, pokazuje da projekat Konektor ima veliki potencijal i da je za samo par mjeseci postao novi brend noćnog provoda u Podgorici. To nas dodatno obavezuje da i u organizaciji sljedećih žurki, kojih će u ovoj godini biti još sedam, publici ponudimo sjajnu produkciju, poznata imena iz svijeta muzike i standardno dobru atmosferu", kazali su iz PG biroa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније