Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: R.B. ]

06. 03. 2020. 18:36 >> 18:35

NOVI FESTIVAL U HN

Dubioza, Džiboni i Nele u junu na HYPE-u

Bend Dubioza Kolektiv, Nele Karajlić i Džiboni nastupiće na novom muzičkom festivalu HYPE, koji će se od 19. do 21. juna održati u Herceg Novom.

Kako je najavljeno, u Novom će nastupiti i TBF, Bombaj Štampa, Who See, Letu Štuke, Urban & 4 i Brkovi, kao i brojni lokalni bendovi.

"Savršen uvod u vrelo ljeto u jednom od zvanično najljepših zaliva svijeta, upotpuniće i brojni propratni sadržaji poput nagradnih igri, umjetničkih radionica, žurki, ali i humanitarnih akcija", poručili su organizatori.

Paketi ulaznica se već mogu kupiti na Gigstix (Crna Gora i Srbija) i Kupikartu.ba (BiH) sajtovima i to po promotivnoj cijeni od 25 eura koja traje do isteka zaliha.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније