Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

14. 11. 2013. 12:49 >> 16:58
18

EUROSONG

Naš predstavnik pod velom tajne

Ime predstavnika Crne Gore na Eurosongu 2014. biće objelodanjeno na pres konferenciji u utorak, 19. novembra.

 

"Definitivna odluka ko će biti predstavnik naše zemlje na Eurosongu, još nije donesena", saopštio je Portalu RTCG šef medijskog pula Sabrija Vulić.

"Pojavili su se novi momenti, kada je riječ o proširivanju spiska kandidata, sa čime će javnost biti upoznata na pres konferenciji 19. novembra", bio je tajnovit Vulić, iako smo tražili da nam potvrdi informaciju za predstavnika na koga domaći mediji tipuju 100 odsto.

Na naše insistiranje da nam približi mogućeg kandidata, Vulić je samo mogao reći kako se može desiti da to bude jedan od najmlađih crnogorskih izvođača. 

"U svakom slučaju, odlučivanje se još nije svelo na jednog kandidata", kazao je Vulić. 

Ono što je sigurno jeste da je EBU zacrtala rokove i da im uskoro moramo saopštiti ime kandidata. 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније