Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

07. 03. 2013. 11:46 >> 11:39

KAZNA

Bijonse kriva za rat Sonija i Pirata

Jedan Šveđanin optužen za postavljanje Bijonsinog albuma “4” na "Pirate Bay" moraće da plati kaznu od 233.000 $.

 

"Soni" (Sony) tvrdi da je objavljivanjem torent-a na mreži narušen “njegov unosan posao sa Bijonse” kao i da je zbog njega ugrožena čak i pjevačicina reputacija. 


Zanimljivo je da je ista muzička kuća prošle godine bila žrtva digitalne krađe širokih razmjera kada su hakeri ukrali ogroman dio muzičkog kataloga "Soni", uključujući i neke tada neobjavljene pjesme Majkla Džeksona. 

Hakeri su uhvaćeni i osuđeni na društveno koristan rad. 

Bijonsin album “4” objavljen 24. juna 2011. prodat je u 310.000 primeraka u prvoj nedjelji, a pjevačica sada priprema novi. 

Svjetsku turneju "The Mrs. Carter Show World Tour" počinje u Beogradu 15. aprila u Kombank Areni, a za taj spektakl prodato je više od 9.000 ulaznica. (B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније