Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

30. 07. 2014. 15:02 >> 15:03

DI-DŽEJ

Atraktivna Mari Ferari nastupa u Budvi

Mari Ferari (Maša Roganova), jedna od najatraktivnijih di-džejeva dolazi u Budvu. Nastup ove svjetski poznate zvijezde, odrzace se u okviru dnevne zurke na plazi, u subotu, 2. avgusta u prelijepom mediteranskom ambijentu Dakli bič kluba u Budvi.

 

Mari Ferari je svirala u najboljim i najpoznatijim klubovima sirom svijeta, a bila je gost mnogih vaznih poznatih dogadjaja.

Atraktivna muzičarka sigurno će privući veliku pažnju medija i publike koja voli dobar provod i zabavu pored mora. Nastup pocinje u 15 sati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније