Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

20. 08. 2014. 11:26 >> 11:26

TRINAESTI STUDIJSKI

Leonard Koen izdaje album na 80. rođendan

Legendarni kanadski pjevač Leonard Koen objavio je juče da će izdati novi album sljedećeg mjeseca, kada slavi 80. rođendan.

Album pod nazivom "Popular Problems", Koenov trinaesti studijski, izaći će 22. septembra u Francuskoj, a dan kasnije u Sjedinjenim Državama, saopštio je umjetnik rođen u Montrealu 21. septembra 1934.

Na albumu će biti devet novih pjesama koje je napisao u saradnji s Patrikom Leonardom, s kojim je sarađivao i na albumu "Old Ideas" iz 2012.

Jedna od pjesama s tog albuma, "Almost Like The Blues", od utorka se besplatno nudi onima koji preko Koenove službene internet stranice naruče novi album.

To je drugi Koenov album nakon njegovog trijumfalnog povratka na scenu 2008, nakon petnaestogodišnje pauze.

Koen se vraća iz finansijskih razloga pošto je bio žrtva svog agenta koji je sredinom 2000-ih pronevjerio gotovo čitavo njegovo bogatstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније