Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 01. 2015. 08:45 >> 08:41
1

RASPRODALI KONCERT

Who See oduševili Sarajlije

Kotorska klapa “Who See” nastupila je u petak omladinskom centru na Grbavici u Sarajevu, a sudeći po reakcijama publika je bila oduševljena.

 

Koncertnajprije je trebao bude održan na lokaciji kafe bara Hag u centru grada, no, zbog velikog interesa publike, premješten je u omladinski centar na Grbavici.

Nojz i Dedduh izveli su neke od svojih najpoznatijih hitova kao što su "Reggaeton Montenegro", "Nije preša" i "Igranka", kao i pjesme sa novog albuma "Dinamida", "Nemam ti kad", "Što piješ kad ti škodi" i "Đe se kupaš", kojima su dospjeli u vrh regionalnih top lista.

"Bilo je odlično. Zamišljali smo da će to biti neki manji prostor sa manje ljudi, no ovo je pravi koncert, nema zezancije. Ovo nismo očekivali, hvala svima, nadamo se da su uživali i nadamo se da ćemo ponovo doći", kazali su u razgovoru za Klix.ba momci kojima je to  bila prva posjeta Sarajevu.

I iako je koncert zbog neophodnih mjera predostrožnosti i detaljnih pregleda na ulazu počeo sa zakašnjenjem, to nije spriječilo veliki broj ljudi da se skupi u omladinskom centru Grbavica. Sve karte za koncert su bile rasprodate, a organizatori su iznenađeni velikim interesovanjem sarajevske publike za koncert kotorskog dua.

Pogledajte dio atmosfere sa nastupa:

Foto i video: Klix.ba

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније