Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

23. 01. 2015. 14:36 >> 14:32
3

25 GODINA NA SCENI

Regina postala član PAM-a

Članovi grupe Regina Aleksandar Čović i Davor Ebner postali su je članovi crnogorskog društva za zaštitu autorskih prava PAM. Tako će ta crnogorska organizacija između ostalih štititi i djela koja su napsali Ebner i Čović, ne samo za grupu Regina već i za druge izvođače.

„Drago mi je što autori iz regiona prepoznaju PAM kao svog partnera koji će na adekvatan način štiti njihova autorska djela na području Crne Gore. Pored njih dovjice, nedavno je i hrvatski autor Sead Zele Lipovača potisao ugovor sa nama. Naša baza autora i djela postaje svakim danom sve veća, tako da se potvrđuju izjave predsjednika komiteta CISAC-a, direktorke za Evropu američke organizacije BMI i drugih da se PAM među kolektivnim organizacijama visoko kotira“ kazao je direktor PAM-a Božidar Raičević.

Saradnji sa PAM-om raduje se i Aleksandar Čović, autor većine pjesama popularne grupe Regina, koja će ove godine proslaviti 25 godina na muzičkoj sceni.

„Grupa Regina je bend koji je imao uspješnu karijeru na prostorima ex Jugoslavije i potpuno je prirodno da naša autorska prava u Crnoj Gori štiti organizacija PAM. Drago mi je što je do ove saradnje došlo i očekujem da će ovaj ugovor doprinijeti ne samo da se hitovi Regine češće čuju u medijima, već i da će publika u Crnoj Gori imati više prilike uživo da nas sluša“ istakao je Čović.
On se nada da će u okviru promotivne turneje povodom 25 godina postojanja grupe, održati i nekoliko koncerata u Crnoj Gori gdje su do sada uvijek imali odličnu interakciju sa publikom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније