Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

27. 02. 2015. 19:01 >> 18:55

NAKON PADA

Madona bijesna: Vrijeđaju me zbog godina

Cijeli svijet već tri dana bruji o trenutku kada je Madona pala na dodeli BRIT nagrada. Dok se neki šale na njen račun, drugi je otužuju da je sve iscenirala, a ona sama je ljuta ne zbog pada, već zato što je prozivaju zbog godina.

 

Madona (56) tvrdi da je žrtva diskriminacije zbog godina.

"Prozivaju me zbog godina. I to samo zato što sam žena. Da sam muško to ne bi bilo tako. I dalje živimo u vrlo seksističkom društvu. Niko se ne bi usudio da pravi ovakve šale na račun nekog zato što je crn ili gej", rekla je pjevačica nakon neslavnog pada.

"Na račun mojih godina svako se našao pozvanim da kaže nešto degradirajuće. I uvijek se pitam: zašto je to prihvatljivo? Ljudi me osuđuju samo na osnovu toga koliko imam godina. Generalno, žene kada dođu u određeno životno doba, kao da su prihvatile da ne smiju da se ponašaju na određen način. Ali, ja ne poštujem pravila. Nikada nisam, i sigurno neću sada da počnem", ispričala je prilično bijesna Madona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније