Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

01. 03. 2019. 07:54   >>  07:21

NOVO OD ŽAKEMUSA

Torba u koju ne staju ni slušalice košta 500 dolara

Francuska modna marka Žakemus, poznata po iznimno velikim, ali i sitnim torbama, ovog puta nadmašila je sebe i to mikro torbicama u koje vam ne može stati skoro ništa.

 

Na predstavljanju nove kolekcije za jesen 2019. godine, koje se održalo u ponedjeljak, modeli su izašli na pistu i pronosali nove torbe koje su bile toliko male da ih većina nije ni vidjela. Dizajnirao ih je Simon Porte Žakemus.

Torbe su izrađene u tri boje: crvenoj, bijeloj i ljubičastoj, a kako navode modni kritičari, u ovu torbu vam jedva mogu stati bežične slušalice.

Ove sićušne torbe imaju visoke cijene pa ćete za ovu torbu nazvanu "Le Chiquito" morati izdvojiti 486 dolara.

Osim mikro torbica Žakemus je predstavio i torbe prosječne veličine, ali i jednu novu vrlo masivnu torbu.

Korisnici Tvitera istakli su da su im ove torbe krajnje smiješne i zapitali se da li torba ikako može biti manja. Sve su prilike da ćemo ipak morati sačekati iduću sezonu da to saznamo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније