Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ M.L.B. ]

26. 10. 2021. 21:27 >> 21:27

ANDRIANA LIMA

Sve oči bile su uprte u brazilsku ljepoticu

Mišljenje je mnogih da je Adriana Lima (40) jedana od najljepših Victoria's Secret anđela, a osim na modnim pistama, pažnju privlači i svakim svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu.

Tako je bilo i kada se u ponedjeljak veče pojavila na premijeri filma "Last Night In Soho" u Los Anđelesu.

Na crvenom tepihu pridružio joj se i partner Andre Lemers, ali sve oči bile su uprte u brazilsku ljepoticu, koja je na događaj stigla u žutoj mini haljini sa svjetlucavim zlatnim detaljima.

Haljina je istakla njene duge noge i vitku figuru, koja je nepromijenjena.

Radi se o haljini libanskog brenda Azzi & Osta, koja je kao stvorena za privlačenje pažnje i odlazak na zabave.

Uz haljinu je obula zlatne štikle, a zahvaljujući kosi podignutoj u punđu, istakla je i naušnice. Sve je začinila upečatljivim make-upom, u kojem se najviše ističe tamnocrveni ruž za usne.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније