Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Marija Razić

02. 03. 2013. 10:06 >> 12:30

SAZNAJEMO

I mi imamo "holivudski tretman"

Pisali smo o holivudskim tretmanima kojima se podvrgavaju poznate dame kada treba "brzo" da zablisatju na crvenom tepihu nekog važnog događaja. Odnedavno je I našim damama dostupan tzv. holivudski tretman.

 

 

 

Iako je Holivud daleko od nas, i mi možemo sebi da priuštimo uljepšavanje u stilu zvijezda iz "fabrike snova".

Autorka programa za obuku kozmetičara lica i tijela & velnes i spa terapeute, sa licencom Ministarstva prosvjete, Slobodanka Bubanja, otkriva za portal RTCG, da je inovativni trend za podmlađivanje u kozmetici upravo "Holivudski tretman".

"On predstavlja spoj visoke tehnologije i bioloških osobina preparata koji se koriste u toku tog tretmana, a koji imaju izuzetno stimulativno dejstvo na kožu. Kombinuje se nekoliko vrsta seruma koji se sastoje od prirodnih aminokisjelina, vitamina I hranljivih supstanci  koje pored ljekovitih svojstava, utiču i na kontrakcije mišića lica," ističe vlasnica instituta "Estebel".

Ovi serumi imaju izrazito miorelaksantno dejstvo na mišiće pri čemu dolazi do smanjenja dubine bora. Sitne bore i nabori na mjestima gdje je mimika jače izražena se kontinuiranom primjenom, vidno se smanjuju, postaju pliće I manje vidljive, ističe autorka Nacionalnog programa za obuku kozmetičara.

"Kombinacija ova dva seruma, biljnog botoksaa I hijaluronske kisjeline imjua trostruko dejstvo.  Hijaluron serum  sadrži dvije vrste molekula hijaluronske kisjeline - sitnije koji brže i dublje prodiru u epiderm i krupnije koji se duže zadržavaju u površinskom sloju i omogućavaju bolju hidrataciju. Biljni botoks učvršćuje tonus I popravlja strukturu kože. Kombinacija ovih jedinstvenih seruma sadrži i novu generaciju anti ejdž jedinjenja anti hijaluronidaze koja značajno sprječava razgradnju hijaluronske kisjeline u potkožnom sloju i na taj način produžava stabilnost filera u potkožnom sloju, tako da se efekat ovog tretmana metabolički multiplicira i daje nevjerovatnu efikasnost u anti aejdžingu," ističe Bubanja.

Tretman je bezbolan, bez ikakvog rizika, samim tim što se ne ubrizgava u kožu, već nanosi na kožu, pomoću aparata za mezoterapiju, koji ga potiskuje, prodire u dublje slojeve ispravljajući bore i revitalizujući kožu. Ono što je značajno je to, što se može ponavljati neograničeno jer je potpuno neškodljiv.

"Miorelaks biomineralna maska ima jedinstven "BLISS" efekat za brze rezultate bez štetnih posjledica. Dizajnirana je tako da se prilagodjava obliku lica, ne izaziva alergijske reakcije i preporučuje se za zrelliju, suvu i stresom ugroženu kožu lica".

Maska takođe popravlja strukturu kože I doprinosi konačnom efektu zahvaljujući alginatima tj. algama iz porodice laminaria, spirulina i fucus vesculosus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније