Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

22. 08. 2014. 11:04 >> 11:03

MAJKA POP DIVE

Ipak se ne razvode

U posljednje vrijeme u medijima ne prestaju da kruže glasine da je brak najmoćnijeg para na svijetu Bijonse i Džej Zija u velikoj krizi, na šta se oglasila majka pop dive koja tvrdi suprotno.

Od kako su otpočeli zajedničku turneju, pjevačica Bijonse i reper Džej Zi ne prestaju da pune novinske stupce. Naime, već duže vrijeme šuška se da su na korak od razvoda i da brak održavaju zbog ćerkice Blu, ali i zbog turneje koja još uvijek traje. 

Sada se oglasila i Bijonsina majka, Tina Nouls koja tvrdi da je u braku njene ćerke sve kako treba, prenio je portal TMZ. 

Pa, iako je pjevačica menjala riječi pesama i koristila situacije da čak javno isproziva svog supruga za navodne prevare, čini se da je u njihovom braku ipak sve u najboljem redu. 

I dok svakim danom mediji pišu da je razvod neminovan, Bijonse redovno postavlja fotografije svoje srećne porodice na društvene mreže.

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније