Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

01. 09. 2014. 09:31 >> 09:30

PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Andreja Pejić želi da postane majka

Majka popularne manekenke koja je promijenila pol i ime iz Andrej promenila u Andreja Pejić, kaže da njena ćerka planira da se jednog dana ostvari kao majka.

“Mediji korektno pišu o mom djetetu, ali često kad vidim negativne komentare, razmišljam da li je bezbjedno da dođe. Pričala mi je situaciju koju je imala prilikom posjete Beogradu za koncert Dipeš moda. Veliki broj pripadnika obezbjeđenja je tada bio oko nje. Komentar jednog od njih: “Ne znam da li si muško ili žensko, ali prelijepa si”, sve nas je nasmijao”, kaže za “24 sata” Jadranka, majka popularne manekenke koja je postal poznata kao prvi androgeni model.

Ona je prije mjesec i po ostvarila dugogodišnju želju i završila proces promjene pola, i sada kako kaže njena majka, uživa u tome što su joj duh i tijelo najzad usklađeni. Jadranka otkriva da bi Andreja jednoga dana željela da ima porodicu i ostvari se u ulozi majke.

“Ta ideja je sada u začetku. S medicinske strane ne znam koliko je to moguće trenutno. Svakako uvijek može da usvoji dijete, jer toliko ima nesrećne djece na svijetu bez roditeljskog staranja. Sigurna sam da bi im ona pružila bolju budućnost jer je Andreja, ne zato što je moje dIJete, jedna zaista divna osoba.”

Pored fizičkih promena koje je doživJela, Andreja se privikava i na novi život koji je očekuje.

“Andreja je u grču jer razmišlja koliko ća sada sve uticati na njenu karijeru i kakve će implikacije imati na modeling. Da li će imati manje angažmana nego do sada ili će i dalje biti tražena. Sudeći po reakcijama agencija, nadamo se najboljem. Ipak, radi i na brojnim drugim projektima. Oduvjek sam joj pričala da manekenkstvo nije sve, jer time može da se bavi do određenih godina. U krajnjem slučaju akademsko obrazovanje je odlična opcija i veoma je bitno. Sada je u pregovorima i za autobiografiju koja bi vjerovatno trebalo da bude izdata do kraja godine”, objašnjava njena majka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније