Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Marija Razić

24. 03. 2013. 11:09 >> 21:28

BILI SMO

FOTO: Dizeldorf: Sajam "Ljepota"

Nakon Bolonje i „Kosmoprofa“ ekipa portala RTCG, posjetila još jedan veliki internacionalni sajam - „Ljepota“ (BEAUTY), koji se svake godine, u drugoj polovini marta, odžava u Dizeldorfu u Njemačkoj.

Novi postupak za depilaciju u „kućnoj režiji“, posebna linija ulja za masažu, voda sa ukusom dragog kamenja, posebno dizajnirane čarape za trčanje po svim terenima (čak i po staklu), samo su neki od proizvoda koji su nas zaintrigirali.

Glavni grad njemačke pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija , više od četvrt vijeka nastavlja uspješnu priču i mami osmijehe upravo na ovom sajmu, jer tek na ovako velikom i za primjer organizovanom skupu, postajemo svjesni, koliko industrija ljepote vlada svima nama.

Preko 1.250 izlagača i 50.000 registrovanih posjetilaca iz 39 zemalja, u savrešno uredjenom ambijentu, demonstriralo je ili usvajalo znanje iz raznih oblasti koje objedinjuje ljepota. Pored izložbenih segmenata, organizovani su seminari i radionice, a sve što je bilo izloženo, moglo je i da se isproba.

Posjetioci su, zapravo, ove godine u Dizeldorfu mogli da vide nekoliko različitih segmenata, koji razotkrivaju i ujedno unaprjedjuju 'ljepotu'. Sve najnovije u vezi sa njegom kose, trendovima u predstojećem periodu, aparatima, preparatima i sl., predstavile su vodeće svjetske kuće, koje godinama diktiraju trendove, kada je frizeraj u pitanju. 

Najbolji šminkeri na sajmu „Bjuti“ predstavljeni su kao „mejk ap“ umjetnici, a poseban izložbeni prostor bio je posvećen kućama i majstorima trajne šminke, koja je sudeći po vidjenom, i te kako popularna.

Ogroman dio sajma bio je posvećen njezi noktiju, za čiji je detaljan obilazak bilo potrebno više od pet sati. Najpopularniji, medju pripadnicama ljepšeg pola je metod Magnetic, koji podrazumijeva da prirodan nokat dobije „glazuru i boju“ kakvu poželimo, a najbolji dio je da cemo takav izgled noktiju imati narednih 15 dana.

Kada je depilacija u pitanju, kao veliki hit za uništavanje malja u „kućnoj režiji“, ili za uredno održavanje u odredjenim fazama postupka epilacije, predstavljeni su bezbolni setovi za uklanjanje malja, koji su apsolutno bezbjedni i sa njima mogu da se tretiraju sve zone.

Velki dio bio je posvećem spa i velnes filozofiji življenja, te su za probu bili dostupni svakojaki izumi, od kreveta sa toplim pijeskom,do vodenih ležaja za masažu i opuštanje,unaprijedjenih stolica koje same masiraju, do kreveta sa Svarovski kristalima, ali i nekih „svemirskog“ dizajna...

Da je relaks zona sve više, ne samo popularna nego i potrebna savremenom čovjeku, svjedoče i brojne kolekcije ulja za masazu „Pino“, kao i preparata za njegu tijela, napravljenh isključivo od prirodnih sastojaka koji ne mogu da izazovu nikakve alergijske reakcije, a koji se, po istoj recepturi, prave od 1904.

Red za izbjeljivanje zuba, tretmanom od pola sata, čekali su mnogi zainteresovani..

Pozdravne riječi direktora sajma Joahima Šifera, upućuju na važnost ovog dogadjaja, posebno za ljude koje povezuje profesija:

„BEAUTY International“ je više od 20 godina najvažnije mjesto susreta profesionalaca iz oblasti kozmetike, poklonike velnes i spa ideologije. Stručnjaci su pozvani  da izaberu između više od 100 stručnih događaja na četiri ključne teme iz oblasti kozmetike, noktiju, stopala i velnesa, a posebna povoljnost za posjetioce je što na sajmu mogu da kupe, ali i naruče robu po mnogo nižim cijenama. 

Dizeldorf je grad koji se nalazi na petom mjestu po životnom standardu u Evropi, prvi u Njemačkoj, a u svijetu je na 45. pozicji.

Organizatori su naredno okupljanje zakazali za period od 21. do 23. marta 2014.







Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније