Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

15. 06. 2013. 15:28 >> 15:28

KRAJEM GODINE

VIDEO: Nintendo vraća Super Marija

Kompanija Nintendo najavila je povratak likova Super Marija, Bayoneta, Donkey Konga i Pokemona u svoju ponudu na nedavno održanoj konferenciji igrica E3.

Izvršni direktor Satoru Ivata je na konferenciji najavio i igricu „X“ koja je namijenjena za „Wii U“ konzole, a koju pravi japanski studio „Monolith Soft“.

Većina Nintendovih naslova neće biti puštena u prodaju prije kraja 2013.  

Međutim, biće dodati novi alati među kojima su i digitalne boje i pasteli kojima crtaju na Umjetničkoj akademiji ovog ljeta. Kako je rekao Ivata, na to su se odlučili jer nijesu predviđali visok kvalitet crteža kada bi se igrica uploadovala na „Wii U Miiverse“ kanal.

Super Mario se vraća u 3D-u, a MarioKart 8 na „Wii U“ kao i Donkey Kong.

A svi fanovi igrice „Batman: Arkham Origins“ imaće priliku da je igraju na Sony playstationu i Xbox Oneu u oktobru, kao i „Sonic Lost World“ i „Scribblenauts Unmasked: a DC Comics“.

„Najvljene igrice izgledaju veoma zabavno, ali razočaravajuće je da ćemo morati da čekamo do kraja ove ili početka 2014. da bismo ih igrali“, rekao je jedan od novinara koji je pratio konferenciju.

(klix.ba)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније