Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

s.đ. [ trt.net.tr ]

21. 04. 2018. 23:03 >> 22:58

ROBOT SOFIJA

"Nijesam romantična, ali Vil Smit je zabavan"

Sofija je odgovarala na pitanja poznatog egipatskog voditelja Osame Kamala i rekla kako je iz Hong Konga do Egipta avionom putovala 13 sati.

Sofija, najnapredniji robot kompanije Hanson Robotics, nalazi se u Egiptu, kako bi prisustvovala konferenciji na kojoj će biti razgovarano o vještačkoj inteligenciji.

Robot, koji je dobio državljanstvo Saudijske Arabije, svojim pokretima, odgovorima i šalama podsjeća na ljudsko biće, a preksinoć je bila gost egipatskog televizijskog kanala DMC.

Sofija je odgovarala na pitanja poznatog egipatskog voditelja Osame Kamala i rekla kako je iz Hong Konga do Egipta avionom putovala 13 sati.

Upitana o ratovima i sukobima širom svijeta, Sofija je kazala kako je žalosna što su se ljudi okrenuli nasilju i dodala kako ljudski život nema alternative.

"Da li i ti, kao i ja, konzumiraš cigarete?”, upitao je Kamal na što je Sofija negativno odgovorila dodavši kako želi zaštititi kožu. Istakla je kako je riječ o štetnoj navici i savjetovala voditelju da ostavi taj porok.

Egipćane je opisala kao ljude koji vole humor, a upitana je i da li poznaje egipatskog fudbalera Mohameda Salaha koji igra za engleski Liverpool.

"Ko ne zna Salaha. Veoma je skroman i pravi čuda", rekla je Sofija.

Takođe, osvrnula se i na susret s američkim glumcem Vilom Smitom.

"Nijesam romantična, ali je bilo zabavno provesti vrijeme s njim", kazala je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније