Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

05. 03. 2019. 23:18 >> 22:46

ODLUKA SAMSUNGA

Modeli Galaxy S10 i S10 plus imaće zaštitu za ekran

Oni koji kupe Samsungove nove mobilne telefone Galaxy S10 i S10 Plus, neće morati da izdvoje dodatni novac za zaštitu ekrana, jer će je dobiti besplatno.

Samsung je zvanično potvrdio da će kupci novih modela dobiti sa već postavljenom zaštitom.

"Ova odluka je donijeta kako bi se poboljšalo ukupno iskustvo korisnika poboljšanjem izdržljivosti ekrana i pune funkcionalnosti ultrasoničnog senzora za otisak prsta koji posjeduju Galaxy S10 i S10 Plus", saopšteno je iz kompanije.

Međutim, kada se zaštita ekrana izgrebe i ošteti, biće potrebno kupiti novu. Dok su Travel Adapter, USB Connector i AKG slušalice pod jednogodišnjom garancijom, zaštita ekrana nije.

Samsungova zaštita ekrana, inače, košta 29,99 dolara, a kompanija traži od preprodavača da je uvrste u svoju ponudu. Razlog za to je što Samsung ne može garantovati da će zaštita napravljena od tradicionalnog stakla i poliuretanskih materijala omogućiti rad ultrasoničnog senzora za otisak prsta.

Galaxy S10 košta 899,99, a veći Galaxy S10 Plus 999,99 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније