Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

05. 01. 2020. 22:25   >>  22:25

"POTPUNO NOVI GALAXY"

Samsung predstavlja nove uređaje 11. februara

Nova generacija Samsung mobilnih uređaja biće predstavljena 11. februara na događaju u San Francisku, zvanično je potvrdila južnokorejska tehnološka kompanija nakon brojnih glasina.

"Pozdravite potpuno novi Galaxy", napisali su iz Samsunga u najavi događaja na Twitteru. 

Postoje nagađanja da bi mogao biti predstavljen i Samsungov drugi sklopivi telefon nakon prošlogodišnjeg modela Galaxy Fold. Iz Samsunga su definitivno potvrdili da 11. februara stiže više od jednog uređaja, a o kakvim uređajima je riječ, još nije poznato, piše Verge.

Prema ranijim informacijama, Galaxy S11 će imati minimalne gornje i donje okvire i veliko kućište za stražnje kamere, za razliku od iPhonea 11Pro ili Pixela 4. Kamera bi trebala imati 108 megapiksela te 5x optički zoom.

Galaxy S11 bi trebao biti veličine od 6,2 ili 6,4 inča, zatim Galaxy S11 Plus od 6,7 inča, dok se smatra da bi Galaxy S11 Pro trebao imati najveći ekran dimenzija 6,9 inča. Novost je što bi Galaxy S11 Plus trebao imati bateriju na 5000 mAh koja nudi besprijekoran doživaljaj korisniku.

Dosadašnje glasine nagovijestile su da bi Samsung Galaxy S11 mogao zamijeniti naziv za Samsung Galaxy S20. S druge strane, pojedini tehno kritičari tvrde kako je to ustvari nova serija uređaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније