Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

02. 10. 2014. 08:46 >> 08:44

KONAČNO

Pogledajte prezentaciju "Windowsa 10"

Postoji dobar razlog zašto Microsoft nije uživo strimovao jučerašnje oficijelno otkrivanje Windowsa 10 u San Francisku – zato što nije bilo ništa konkretno da se najavi.

U pitanju je više bilo okupljanje koje je za cilj imalo predstavljanje proizvoda koji nećemo videti još nekih 8 mjeseci, ali i ukazivanje na to kako će kompanija evoluirati u budućnosti.

U pitanju je više bio demo nego rano predstavljanje, a događaj je dozvolio Microsoftu da podjeli neke od detalja novog pravca kompanije.

Ovaj četrdesetominutni video do sada je vidjelo preko 200.000 ljudi i pokrive sve ključne tačke jučerašnje prezentacije – novi Start Menu, aplikacije u prozorima, poboljšani komandni prompt i još mnogo toga interesantnog. Windows 10: Nešto novo, nešto staro (i nešto plavo)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније