Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj.

05. 01. 2017. 13:07 >> 12:43

SREĆNA KANAĐANKA

Osvojila džekpot igrajući 30 godina iste brojeve

Kanađanka je osvojila džekpot od 5,3 milona kanadskih dolara (3,9 miliona američkih) igrajući iste brojeve skoro 30 godina.

 

Olga Beno iz Istern Pasaža u Novoj Škotskoj rekla je da je sanjala dobitnu kombinaciju u maju 1989. godine i da je od tada redovno igra.

Kada je vidjela bojeve na ekranu televizora, pomislila je da ih je umislila jer te brojeve često ponavlja u sebi.

Povjerovala je tek sjutradan kada je iste brojeve vidjela u lokalnim novinama, prenosi Bi-Bi-Si.

Ovaj dobitak predstavlja podstrek dobitnici kojoj je prije deset godina dijagnostifikovan četvrti stadijum raka i čija je porodica morala da proda kuću kako bi platila liječenje.

Gospođa Beno kaže da su joj suprug, djeca i unuci pomogli da pobijedi bolest i da joj je prva namjera da ih nagradi putem u "Dizni vorld".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније