Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

10. 06. 2013. 11:10 >> 11:10

MLAD I AMBICIOZAN

VIDEO: Ima 32 godine, 14 žena i 22 djeteta

Neumorni ljubavnik iz Tenesija, Orlando Šou (32) sa 14 žena ima 22 djeteta. Ni sam im ne zna tačan broj, niti imena. Ipak, Šou samouvjereno tvrdi da je dobar otac i da ih sve voli, piše "Hufington Post".

"Imam oko 18 djece sa 17 žena", rekao je Šou u izjavi koju je dao lokalnoj televizijskoj stanici. Ni u jednom trenutku ovaj broj, koji prema službenim podacima nije tačan, nije doveo u pitanje niti se ispravio. Tvrdi da je sa svima u dobrim odnosima i pomaže koliko može, prenio je Mondo.

Pomoć koju nesebično dijeli ženama nije dovoljna i sada one od njega traže na desetine hiljada dolara neplaćene alimentacije. Međutim, on tvrdi kako zbog podebljeg policijskog dosijea ne može da pronađe dovoljno plaćen posao s kojim bi ženama mogao da plati onoliko koliko one traže.

"Bio sam mlad i ambiciozan. I volim žene", odgovorio je Šou na pitanje kako to da ima toliko djece.

Ukoliko ne plati alimentaciju, Šou će, u skladu sa zakonom, završiti ponovo u zatvoru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније